søndag 24. februar 2008

Lunch og bursdag!


I dag var vi invitert på lunch hos Anette og Mathilde! De hadde vi en kjempegod lunch med hjemmelaget brød og godt pålegg!!!
De hadde også bakt boller og gulkrem kake! Mamma ble veldig glad for Anette hadde bakt kake med dia sukker så at mamma kunne få og!! Det var første kake vi har smakt kake med dia sukker og det var ikke helt det samme som vanlig, men mamma var iallefall kjempeglad for at endelig kunne hun få kake og!!!


Etter vi hadde vært hos Anette og Mathilde reiste vi til bestemor og bestefar for der var pappa å hjalp bestefar med å fikse bilen hans!
Når vi kom til Haganes ble vi invitert på kaffe besøk til tante Marit som hadde bursdag i dag!!
Gratulerer med dagen!
Det var kjempekjekt å få komme i besøk til deg!!!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Mamma synes det var gøy å prøve noe nytt innen bakeverdenen. Neste gang satser vi på å lage noe som blir veldig godt også :o) For nå har vi jo forsøkt hvordan det derre rare sukkeret smaker :o)

Anonym sa...

Heisann
Kjekt å høre hvordan dere koser dere sammen både store og små. Koselig at Anette tar "ansvar" for at cecilie får smake kake . Det var snilt. Vi får øve oss litt vi andre og å leite etter noen oppskrifter.
Ellers ser jeg at både Karoline og benedikte liker seg godt i oldemor og tante Marit sitt fang.

Bestemor

Anonym sa...

Takk for besøket småjenter. Dere er så søte og kjekke begge to. Jammen har dere fått vært med på mye kjekt i det siste. Hørete dre var hos bestemor i går og bakte boller også.

"tante Marit"